top of page

Brickhouse Tavern Group

Public·32 members

Шукаю крутий костюм для ділових зустрічей – які фасони зараз найкращі?

Привіт усім! Поділіться, будь ласка, досвідом: які зараз найактуальніші та найпрактичніші фасони костюмів для ділових зустрічей? Моя робота передбачає багато офіційних зустрічей, і мені вже трохи набридли мої старі класичні варіанти. Хочеться чогось свіжого, але при цьому елегантного і професійного. Шукаю натхнення, щоб оновити гардероб, адже враження від першої зустрічі дуже важливе.

6 Views
Sheena Owens
Sheena Owens
4 days ago

Привіт! Я нещодавно теж оновлювала свій діловий гардероб і можу дещо порадити. Зараз дуже популярні

з трохи вільнішими, не такими приталеними жакетами, часто оверсайз, але які все одно зберігають чітку форму. До них ідеально пасують широкі штани або ж штани-палаццо, вони виглядають дуже елегантно. Я знайшла чудові варіанти на 25union. У них є великий вибір стильних костюмів, які виглядають дорого і якісно, але при цьому ціни досить приємні. Зверни увагу на їхні моделі з костюмної тканини, вони дуже добре тримають форму і не мнуться протягом дня, що важливо для ділових зустрічей.

Edited

Rigby STREET, ST. HELENS, WA10 2JX  

Monday to THURSDAY 4:30pm-10:00pm  / FRIDAY TO Saturday 4.30PM-11pM / SUNDAY 3PM-9PM

opening times

Monday to Friday: 4:30pm - Midnight

Saturday: 12pm - Midnight

Sunday: 12pm - 9pm

Bar open until 1am Friday & Saturday

CONTACT & LOCATION

Email: brickhousetavernsthelens@outlook.com

Telephone Number: 01744 20400

Rigby Street, St Helens, WA10 2JX

bottom of page